Welkom op de pagina van zadelzits.nl

Wolfpac Wolfsburg autopoetskruk

Snel Overzicht

wolfsburg

Wolfpac Wolfsburg autopoetskruk

Meer Views

Hoogteverstelling
46 - 62 cm


Werkbladhoogte
76 - 92 cm


Topdek: Stamskin Top
Onderstel: Kunststof
diameter 500mm
Gasveer: 140 mm slag
Wielen: zwenkwieleb
Zitmechaniek: hoog / laag
Klik hier voor meer informatie

Pdf downloads:


Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

€ 205,00
Prijzen zijn excl. BTW.

Details

De Zadelzit Wolfsburg van het merk Wolfpac is een ergotherapeutische stoel die bijvoorbeeld als behandelstoel of als laboratorium stoel kan worden ingezet. Deze gepatenteerde zadelkruk is uniek opgebouwd uit verschillende soorten polyether voor extra comfort en ergonomie.

Hierdoor neemt u automatisch de natuurlijke S-vorm aan die er voor zorgt dat de wervelkolom zich in balans brengt. Het is aangetoond dat door een juiste houding uw tussenwervels minder worden belast en u verlost bent van de spanningspijn die weer kunnen leiden tot hoofdpijn. Naast de hoogte verstelbaarheid is de kruk standaard uitgerust met een kantelmechanisme die er voor zorgt dat u naar voren hangt. deze zithouding is bij beroepen zoals een tandarts of fysiotherapeut ideaal.

Geheel nieuw is de 3D swing van het merk Wolfpac, deze zorgt er voor dat de Zadelzit zich aanpast aan uw zithouding en een actieve zit creerd Tevens is het mogelijk om de stoel te voorzien van armsteunen waardoor de belasting van uw schouders afneemt, dit is een prima oplossing voor behandelingen die langer duren zoals een wortelkanaal behandeling. De stoffering bestaat uit stamskin top, met zijn unieke elasticiteit en soepelheid, biedt dit kunstleer uitstekend zitcomfort. De elegante uitstraling en het luxe gevoel worden in het bijzonder gewaardeerd. De onmiskenbare voordelen waar Stamskin® om bekend staat, zijn comfort, makkelijk onderhoud en weersbestendigheid.

De aard van het basismateriaal en de samenstelling van Stamskin Top ® biedt een lange levensduur. Dit materiaal heeft een uitstekende weerstand tegen ultraviolette straling (UV) en wordt behandeld om micro-organismen en schimmels weerstaan. Stamskin Top ® is geklasseerd als vlam vertragend in vereenstemming met de huidige Europese brandveiligheid norm.

 

Onderhoud: Om Stamskin Top ® te reinigen, kunt u gewoon gebruik maken van een zachte borstel met water en zeep.