Welkom op de pagina van zadelzits.nl

Wolfpac Luzern zadelstoel

Snel Overzicht

Zadelstoel luzern met rug

Wolfpac Luzern zadelstoel

Meer Views

  • zilver zachtwiel geremd

De Luzern zadelzit is bedoeld om rugklachten tegen te gaan en vooral om ze te voorkomen.


De zadelzit is opgebouwd uit meerdere lagen polyether voor extra comfort en ergonomie, hierdoor zit de kruk beter en krijgt u geen last van uw gewrichten en benen bij langere tijd gebruik
.
Gasveer hoogte's

160
Hoogteverstelling
46 - 62 cm
Werkbladhoogte
76 - 92 cm

200
Hoogteverstelling
50 - 70 cm
Werkbladhoogte
80 - 100 cm

267
Hoogteverstelling
59 - 85 cm
Werkbladhoogte
89 - 115 cm

De Luzern zadelzit is standaard uitgerust met:
Topdek: Stamskin Top
Onderstel: Aluminium / zwart
diameter 500mm
Wielen: Chrome / Zwart, ongeremd/geremd
Zitmechaniek: Kantel-hoogte mechanisme

Klik hier voor meer informatie

Pdf downloads:

Beschikbaarheid: In voorraad

+€ 35,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: .jpeg .png .psd .jpg

* Vereiste velden

€ 340,00
Prijzen zijn excl. BTW.

Details

De Zadelzit Luzern van het merk Wolfpac is een ergotherapeutische stoel die bijvoorbeeld als behandelstoel of als laboratorium stoel kan worden ingezet. Deze gepatenteerde zadelkruk is uniek opgebouwd uit verschillende soorten polyether voor extra comfort en ergonomie.

Hierdoor neemt u automatisch de natuurlijke S-vorm aan die er voor zorgt dat de wervelkolom zich in balans brengt. Het is aangetoond dat door een juiste houding uw tussenwervels minder worden belast en u verlost bent van de spanningspijn die weer kunnen leiden tot hoofdpijn. Naast de hoogte verstelbaarheid is de kruk standaard uitgerust met een kantelmechanisme die er voor zorgt dat u naar voren hangt. deze zithouding is bij beroepen zoals een tandarts of fysiotherapeut ideaal.

Geheel nieuw is de 3D swing van het merk Wolfpac, deze zorgt er voor dat de Zadelzit zich aanpast aan uw zithouding en een actieve zit creerd Tevens is het mogelijk om de stoel te voorzien van armsteunen waardoor de belasting van uw schouders afneemt, dit is een prima oplossing voor behandelingen langer duren zoals een wortelkanaal behandeling. De stoffering bestaat uit stamskin top, met zijn unieke elasticiteit en soepelheid, biedt dit kunstleer uitstekend zitcomfort. De elegante uitstraling en het luxe gevoel worden in het bijzonder gewaardeerd. De onmiskenbare voordelen waar Stamskin® om bekend staat, zijn comfort, makkelijk onderhoud en weersbestendigheid.

De aard van het basismateriaal en de samenstelling van Stamskin Top ® biedt een lange levensduur. Dit materiaal heeft een uitstekende weerstand tegen ultraviolette straling (UV) en wordt behandeld om micro-organismen en schimmels weerstaan. Stamskin Top ® is geklasseerd als vlam vertragend in vereenstemming met de huidige Europese brandveiligheid norm.

 

Onderhoud: Om Stamskin Top ® te reinigen, kunt u gewoon gebruik maken van een zachte borstel met water en zeep.