Welkom op de pagina van zadelzits.nl

Wolfpac Ascona zadelstoel

Snel Overzicht

Ascona

Wolfpac Ascona zadelstoel

Meer Views

De zadelzit Ascona is uitgerust met een topdek van echt leder.


De Ascona zadelzit is bedoeld om rugklachten tegen te gaan en vooral om ze te voorkomen.


De zadelzit is opgebouwd uit meerdere lagen polyether voor extra comfort en ergonomie, hierdoor zit de kruk beter en krijgt u geen last van uw gewrichten en benen bij langere tijd gebruik.
`
Gasveer hoogte's

160
Hoogteverstelling
46 - 62 cm
Werkbladhoogte
76 - 92 cm

200
Hoogteverstelling
50 - 70 cm
Werkbladhoogte
80 - 100 cm

267
Hoogteverstelling
59 - 85 cm
Werkbladhoogte
89 - 115 cm

De Ascona zadelzit is standaard uitgerust met:

Topdek: Echt leder
Onderstel: Aluminium / zwart
diameter 500mm
Gasveer: Chrome / Zwart 200mm slag
Wielen: Chrome / Zwart, ongeremd/geremd
Zitmechaniek: Kantel-hoogte mechanisme

Klik hier voor meer informatie

Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

€ 370,00
Prijzen zijn excl. BTW.

Details

De zadelzit Ascona van het merk Wolfpac is een egotherapeutische stoel die bijvoorbeeld als behandelstoel of als laboratorium stoel kan worden ingezet. Deze gepatenteerde zadelkruk is uniek opgebouwd uit verschillende soorten polyether voor extra comfort en ergonomie.

Hierdoor neemt u automatisch de natuurlijke S-vorm aan die er voor zorgt dat de wervelkolom zich in balans brengt.

Het is aangetoond dat door een juiste houding uw tussen wervels minder worden belast en u verlost bent van de spanningspijn die weer kunnen leiden tot hoofdpijn.

Naast de hoogte verstelbaarheid is de kruk standaard uitgerust met een kantelmechanisme die er voor zorgt dat u naar voren hangt. deze zithouding is bij beroepen zoals een tandarts of fysiotherapeut  ideaal.

 

Geheel nieuw is de 3D swing van het merk Wolfpac, deze zorgt er voor dat de zadelzit zich aanpast aan uw zithouding en een actieve zit creëert

Tevens is het mogelijk om de stoel te voorzien van armsteunen waardoor de belasting van uw schouders afneemt, dit is een prima oplossing voor behandelingen die langer duren zoals een wortelkanaal behandeling.

 

De stoffering bestaat uit stamskin top, met zijn unieke elasticiteit en soepelheid, biedt dit kunstleer uitstekend zitcomfort.

De elegante uitstraling en het luxe gevoel worden in het bijzonder gewaardeerd. De onmiskenbare voordelen waar Stamskin® om bekend staat, zijn comfort, makkelijk onderhoud en weersbestendigheid. De aard van het basismateriaal en de samenstelling van Stamskin Top ® biedt een lange levensduur. Dit materiaal heeft een uitstekende weerstand tegen ultraviolette straling (UV) en wordt behandeld om micro-organismen en schimmels weerstaan. Stamskin Top ® is geklasseerd als vlam vertragend in overeenstemming met de huidige Europese brandveiligheid norm. Onderhoud: Om Stamskin Top ® te reinigen, kunt u gewoon gebruik maken van een zachte borstel met water en zeep.